Bouw jij mee aan dit weeshuis?

Op 5 februari 2017 organiseert Stichting Circle of Influence in samenwerking met Kaftan Fes een dinnershow. Terwijl u geëntertaind wordt door artiesten uit binnen en buitenland, geniet u van eten bereid door Catering Arabia en Nouradi Wedding & Events.

Er is een loterij met prachtige prijzen gedoneerd door ondernemers. Een veiling met hele unieke items waar jullie verrast van zullen staan.

Dé bekende Kaftan Fes geeft tijdens deze dinnershow twee modeshows. Een fashionshow en hun nog nooit eerder vertoonde negaffacollectie. Ook veilen zij deze avond een jurk voor het weeshuis. Naast Kaftan Fes, lanceert Nadia Rassidi van RASSIDI’s CREATIONS haar nieuwe collectie, die ook nooit eerder vertoond is.

Kortom, wij beloven een onvergetelijke avond in een van de mooiste zalen van Nederland.

Bestel snel je kaartje op www.tickets.circleofinfluence.nl